اخذ عنوان خلاق بنیان توسط شرکت توسعه فناور ورنا سگال
شرکت توسعه فناور ورنا سگال، صاحب امتیاز برند فاپول در تاریخ 22 تیر 1400 به عنوان شرکت خلاق بنیان، از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری پذیرفته شد.
این شرکت در حوزه کسب و کارهای دیجیتال فعالیت می کند و به عنوان 6مین شرکت در استان خراسان جنوبی و اولین شرکت خلاق بنیان در حوزه کسب و کارهای دیجیتال در شهرستان طبس موفق به اخذ درجه خلاق بنیان گردید.
جهت استعلام خلاق بنیان شرکت توسعه فناور ورنا سگال کافیست شناسه ملی (14008529006) یا نام شرکت را در سامانه استعلام جستجو نمایید.
اینجانب فرهاد عبدی، مدیر عامل شرکت توسعه فناور ورنا سگال، این موفقیت را به تمام ناشران، فروشنده ها و بازاریابان محترم فاپول تبریک عرض نموده و امید است با تلاش های مستمر و بیش از پیش بهترین میزبان برای شما و همچنین بهترین مرجع خرید فایل برای مشتری های عزیز باشیم.
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری اقدام به راهاندازی دبیرخانهای برای برنامه توسعه زیستبوم شرکتهای خلاق نموده است تا رشد و گسترش «اقتصاد خلاق» را تسریع نماید. در راستای همین برنامه، شتابدهنده کسبوکار فردوسی به عنوان اولین شتابدهنده دانشبنیان شرق کشور، به عنوان مَبادی شناسایی و معرفی شرکتهای خلاق در شرق کشور انتخاب گردید. به منظور درک چارچوب «اقتصاد خلاق»، تعریف کلیدواژههای آن ضروری به نظر میرسد.
«اقتصاد خلاق» چیست؟
یکی از انواع اقتصادی که در دنیای امروز زیاد مورد توجه کشورهای پیشرفته قرار گرفته است، «اقتصاد خلاق» است. در دنیای مدرن رویکرد سنتی به کسب و کارها منسوخ شده و تا حد زیادی کارایی خود را از دست داده است؛ در عوض آن دسته از کسب و کارها که با بهره گیری از ظرفیتهای فرهنگی و اجتماعی جوامع فعالیتهای اقتصادی خود را شکل میدهند، اهمیت زیادی یافتهاند.
«صنایع خلاق» چیست؟
«صنایع خلاق» به صنایعی گفته میشود که بر اساس مولفههای فرهنگ، اجتماع و هنر شکل میگیرند و به همین خاطر گاه از آنها با عنوان صنایع فرهنگی نیز یاد میشود. اگرچه این دسته از صنایع در کشورهای مختلف بر حسب ظرفیتهای موجود به صورت بالقوه وجود دارند، اما تنها تعداد محدودی از کشورها توانستهاند این ظرفیتها را به سرحد شکوفایی برسانند.
صنایع خلاق از نظر تأثیرگذاری در اقتصاد کشورها و افزایش منابع مالی نقش مهمی را بر عهده دارند. اگرچه نمیتوان از اهمیت این دسته از صنایع به خاطر تولید ثروت چشم پوشید، اما باید گفت که وجه مهمتر صنایع خلاق به خاطر تأثیراتی است که در جامعه زمینه خود میگذارند. تعامل سه جانبه فرهنگ، جامعه و اقتصاد در کسب و کارهای خلاق بهتدریج نه تنها موجب باروری اقتصاد درون زا میشود، بلکه الگوهای رفتاری و فکری جامعه را نیز دستخوش تغییراتی قرار میدهد.
«شرکت خلاق» چیست؟
به شرکتهایی گفته میشود که در ارائه محصولات و خدمات جدید، از خلاقیت و نوآوری و مدل های نوین کسب و کار بهره میبرند؛ با این حال، رشد و توسعه محصولات و خدمات آنها مبتنی بر فناوری پیشرفتهای نیست. برای مثال، شرکتی در حوزه صنایعدستی نوآور است، اما استانداردهای دانشبنیان را ندارد؛ چرا که ماهیت کار این شرکت، فنی نیست. به همین دلیل، این شرکت نوآور در صنایعدستی، در دسته شرکتهای خلاق قرار میگیرد.
برنامه توسعه زیست بوم شرکتهای خلاق شامل چه حوزههایی میشود؟
شرکتهایی میتوانند برای ارزیابی در قالب شرکت خلاق درخواست نمایند که در یکی از حوزههای زیر فعالیت نموده و سطح متمایزی نسبت به فعالیتهای مشابه خود داشته باشند:
- کسبوکارهای دیجیتال و فضای مجازی؛
- صنایع دیداری و شنیداری (پویانمایی، فیلم و سینما، موسیقی)؛
- میراث فرهنگی؛
- گردشگری و صنایعدستی؛
- هنرهای تجسمی و هنرهای نمایشی؛
- بازی، اسباببازی و سرگرمی؛
- طراحی و معماری؛
- نشر، چاپ و کتابخانه؛
- گیاهان دارویی و طب سنتی.
چه کمکهایی به شرکتهای خلاق ارائه میشود؟
معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری به این شرکتها در سه حوزه «توسعه بازار محصولات و خدمات، تسهیل فضای کسب و کار و پشتیبانی مالی و جذب سرمایه» حمایت مینماید. حمایتی که نزدیک و همتراز با قانون حمایت از شرکتهای دانشبنیان خواهد بود که از آن جمله میتوان به معافیت مالیاتی اشاره کرد.
نظرات
ارسال نظر
لطفا برای ثبت نظر، وارد حساب کاربری تان شوید و یا ثبت نام کنید.